Про нас

FinBlog — це практичний інформаційний проєкт, присвячений банкам, фінансам, бізнесу та відповідним нормам права. Вибрані рішення судів та органів влади (зазвичай після того, як вони набули законної сили), важливі юридичні питання та нормативні розробки готуються, коментуються та класифікуються практичним чином. FinBlog пропонує цитоване ноу-хау, яке можна використовувати безпосередньо в юридичній практиці в цифровій формі, доступній онлайн через ПК, ноутбук, планшет або смартфон. FinBlog активно виявляє правові ризики та обговорює шляхи їх вирішення.

Значна частина тем присвячена інформаційним технологіям та різноманітним ноу-хау. Окрім того, наразі перспективною є тема Military Tech, що пов'язано з війною Росії проти України. Також ми висвітлюємо питання благодійності та благодійних фондів, особливо українських та міжнародних.

Значна частина тем присвячена інформаційним технологіям та різноманітним ноу-хау. Окрім того, наразі перспективною є тема Military Tech, що пов'язано з війною Росії проти України.

Також важливо розуміти, що наша команда не лише висвітлює теми, а й надає інформаційно-технологічні послуги у напрямках, де ми маємо компетенції. Ці послуги дозволяють бізнесу пережити складні кризові часи, економлячи час та гроші, а також збільшуючи ефективність, а фізичним особам — отримати нові можливості для заробляння грошей або їх економії.