Системна інтеграція

Послуги спеціалістів E-DataCom

Тільки професійне налаштування нашими фахівцями може позбавити Вас більшості проблем, що виникають при роботі з обчислювальною технікою. Ми надаємо послуги високої якості (ремонт: копірів, принтерів, комп'ютерів, ноутбуків, МФП, факсів та ін. офісної техніки). Наші інженери не лише усувають неполадки, а й проводять повну діагностику апарату та надають клієнту повний звіт, що містить рекомендації.

Ми проводимо роботи з ремонту офісної техніки як за разовими заявками, так і в рамках договору на ІТ-аутсорсинг з технічного обслуговування, у цьому випадку всі необхідні роботи виконуються під час регулярного техобслуговування.

Image

Ремонт та обслуговування офісної техніки

Після діагностики, перед проведенням робіт з ремонту офісної техніки, ми обговоримо з вами всі роботи, які ми збираємося проводити, та всі необхідні заміни та виконаємо їх одразу після вашого підтвердження. На всі замінені деталі ми надаємо гарантію. Якщо для проведення ремонту офісної техніки, необхідне доставлення обладнання до нашого сервісного центру, то вона може бути здійснена силами нашої транспортної служби.

Заправка картриджів офісних принтерів

Ми маємо великий досвід заправки найпоширеніших картриджів і достатньо професіоналізму для заправки рідких типів картриджів. Заправка картриджів до лазерних принтерів та копіювальних апаратів складається з очищення всіх деталей картриджа, полірування та промивання барабанів, лез, притискних роликів, заповнення тонером. Відновлення включає очищення і заміну деталей картриджа і заправку тонером. Усі роботи здійснюються лише з використанням високоякісних матеріалів.

Сервіс офісних комп'ютерів та ноутбуків

Тільки професійне налаштування нашими фахівцями може позбавити Вас більшості проблем, що виникають при роботі з обчислювальною технікою. Наша компанія запропонує Вам професійних фахівців із налаштування комп'ютерів. Ми забезпечимо Вашому комп'ютеру довге та корисне життя! Ми виконуємо налаштування комп'ютерів як в офісі, так і на виїзді. Найвищий професіоналізм залишає гарантію якості. Наша компанія забезпечує швидкий виїзд спеціаліста до замовника.