Новини

Михайло Віговський визначив головні тренди українського фінтеху-2023

Михайло Віговський визначив головні тренди українського фінтеху-2023

2023 рік став плідним для розвитку фінтех-індустрії в Україні. З початку десятиліття технологічні рішення в сфері фінансів стали активно змінювати обличчя українського ринку. Михайло Віговський, український ІТ-експерт, член Наглядової Ради Intecracy Group, розповів про основні тенденції та нововведення, які визначали напрямки розвитку українського фінтеху в 2023 році.

ІТ-консалтинг як ключ до інноваційних рішень в фінансовій сфері

Фінансова сфера є однією з найбільш консервативних галузей в бізнесі. Проте, в умовах стрімкого розвитку технологій та постійних змін на ринку, навіть така консервативна галузь, як фінанси, потребує адаптації та інноваційних рішень. Саме тут ІТ-консалтинг може виявитися ключовим інструментом для успіху. Про це проекту ФінБлог розповів український ІТ-експерт Михайло Віговський.

Михайло Віговський озвучив головні тренди та прогнози дигіталізації фінансового сектору

Сучасний світ переживає неймовірний розвиток технологій, який не обійшов і фінансовий сектор. Дигіталізація стає ключовим елементом успіху для банків, страхових компаній, інвестиційних фондів та інших учасників ринку. Розглянемо головні тренди цього процесу та спробуємо визначити, що чекає на фінансовий сектор у майбутньому. Про це ФінБлог розповів ІТ-експерт Михайло Віговський.